Ontdek Fibaro

Fibaro is een revolutionair huisautomatisering (domotica) systeem. Omdat het draadloos is waarbij elke module het signaal versterkt is Fibaro een heel stabiel, betaalbaar en makkelijk te installeren domotica systeem. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Uw creativiteit bepaalt de grenzen van de functionaliteiten.

Fibaro Smart Home

Fibaro is een wereldwijd merk, leidende fabrikant van slimme apparaten voor thuisgebruik en het snelst groeiende bedrijf in de huisautomatiseringsindustrie. De Fibaro producten worden in Europa geproduceerd in hun eigen fabriek. Fibaro biedt geavanceerde technologieën voor domotica, zowel software als hardware. Het bedrijf legt de nadruk op design perfectie van elk product. De Fibaro producten zijn beschikbaar op 5 continenten, in meer dan 100 landen.

Het middelpunt van uw huis

Het intuïtieve dashboard van de mobiele app is zo ontworpen dat u alles wat u nodig hebt om uw slimme huis efficiënt te beheren bij de hand hebt zodra u de app inschakelt. U ziet in een oogopslag wat er gebeurt in het hele huis.

Fibaro mogelijk gemaakt door Domotica Control

Fibaro modules, voor alle magie!

Deze actoren kunnen worden geïnstalleerd door een van onze specialisten. Controle over uw verlichting is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze sensoren werken samen met de actoren om de ideale scene te creëren.

Maak het leven eenvoudig!

Met de integratie van alle apparaten biedt het FIBARO-systeem de gebruiker een constante supervisie en volledige controle over het huis vanaf overal ter wereld. Het systeem informeert de gebruiker over storende gebeurtenissen.