Direct 40% korting

Bij het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek.*

  Direct 40% korting

  Bij het aanvragen van een
  vrijblijvend adviesgesprek.*

   Verisure protects what matters

   Het Verisure alarmsysteem beschermt u tegen inbraak, brand en noodsituaties. Alle componenten werken optimaal samen en zijn draadloos met elkaar en met de meldkamer verbonden om uw veiligheid te garanderen:

   24/7 in verbinding met onze meldkamer.

   Dankzij het draadloze systeem, snel geïnstalleerd.

   Service & onderhoud bij de prijs inbegrepen.

   De grootste alarmmeldcentrale
   van Europa

   Verbinding met meldkamer

   We waarschuwen de nooddiensten in geval van poging tot inbraak. We staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar ter beschikking.

   Beeldopname

   Wanneer het alarm afgaat kunnen we vanuit de meldkamer nagaan wat er aan de hand is.

   Beeldopname

   Wanneer het alarm afgaat kunnen we vanuit de meldkamer nagaan wat er aan de hand is.

   Spreek-luistersysteem

   In geval van nood kunnen we met je praten en luisteren naar wat er zich binnen afspeelt en de politie, de brandweer enz. waarschuwen.

   Controle via je mobiele telefoon

   Met behulp van My Pages of de Verisure App (beschikbaar in de App store en Google Play) kun je alarm van overal ter wereld controleren.

   Controle via je mobiele telefoon

   Met behulp van My Pages of de Verisure App (beschikbaar in de App store en Google Play) kun je alarm van overal ter wereld controleren.

   Vrijblijvend adviesgesprek
   aanvragen.

   Vraag een vrijblijvend
   adviesgesprek aan

   Reviews

   Wij zijn zeer tevreden over Verisure! Netjes gewerkt tijdens de installatie. Alle vragen worden vriendelijk, duidelijk, en met geduld beantwoord en je wordt goed voorgelicht ook door de beveiligingsadviseur.

   Sander

   Heel erg tevreden. De mannen hebben alles netjes gemonteerd en gingen ook niet eerder weg zonder alles goed te testen. Wat voor mij vreselijk belangrijk is, de nazorg. Ze belde even of ik al gewend was aan het systeem en komen ook langs als je nog vragen hebt over het systeem. Ik voel me zeker een stuk veiliger in mijn eigen huis en dat dankzij “VERISURE”!

   Diana

   Snelle service, goede opvolging, fijne persoonlijke benadering door een eigen contactpersoon. De installatie werkt goed, en zijn wij dus heel tevreden.

   Priscilla

   De nieuwste veiligheids- en
   beveiligingstechnologie

   Keypad met SOS-knop

   Ons alarm is het enige systeem met een modern bedieningspaneel dat is voorzien van een SOS-knop. Als je op de SOS-knop drukt kunnen we zien en horen wat er gebeurt en wanneer nodig direct politie, brandweer of ambulance waarschuwen.

   Het bedieningspaneel is bovendien zeer makkelijk te bedienen met de Starkeys. Deze speciale sleutels hoef je alleen maar voor het bedieningspaneel te houden en je kunt het alarm in- of uitschakelen.

   Fotodetector met ingebouwde flits

   De fotodetectoren zijn draadloze apparaten met een bewegingssensor en een microfotocamera met flits. Als het alarm is ingeschakeld lokaliseren de fotodetectoren eventuele bewegingen in de beveiligde vertrekken en nemen ze kleurenfoto’s van wat er zich binnen afspeelt.

   Op basis van deze foto’s controleert onze meldkamer de poging tot diefstal om vervolgens de politie te waarschuwen.

   Shocksensoren voor ramen en deuren

   De openingssensoren voor deuren en ramen zijn magnetische apparaten die de inbrekers al detecteren voordat ze jouw woning of bedrijf zijn binnengedrongen.

   Of je nu thuis bent of niet… deze detectoren activeren het alarm wanneer de beveiligde deuren of ramen worden geopend. Dankzij de exclusieve “schoksensor”-technologie zijn ze ook gevoelig voor schokken en trillingen.

   Directe communicatie met de meldkamer

   De VoiceBox werkt als een vaste telefoonlijn tussen de meldkamer en jouw woning of bedrijf. Bij een alarm kan de alarmoperator via de VoiceBox direct luisteren en spreken in de woning of het bedrijf.

   Dankzij de tweerichtingscommunicatie kan de klant bij een ongeval meteen om hulp vragen. Bij een inbraak kan de alarmoperator de indringer afschrikken.

   Nightcontrol

   De bediening van het alarm van Verisure is eenvoudig, praktisch en intuïtief. Dankzij de nightcontrol kun je je alarm ook bedienen vanuit andere ruimtes, zoals de slaapkamer.

   De nightcontrol is een los apparaat met verschillende bedieningsfuncties waarmee je het alarm kunt inschakelen, de nachtmodus aanzet of om hulp kunt vragen.

   Preventieborden

   Dieven vermijden beveiligde woningen en bedrijven. Een goede beveiliging van je dierbaarste bezittingen begint dan ook met het afschrikken van eventuele indringers.

   We voorzien al onze klanten van borden en stickers met een krachtig afschrikwekkend effect om op verschillende zichtbare plaatsen op het gebouw te plakken. Zo kunnen ze laten zien dat hun gebouw of woning 24 uur per dag worden bewaakt door de nummer één in beveiligingssystemen.

   Sirene met hoog vermogen

   Wanneer iemand jouw woning of bedrijf binnendringt, zal ons alarm de indringer detecteren en zal er onmiddellijk een autonome, luide sirene klinken.

   Zo weten de dieven dat ze werden opgemerkt en blijft het bedieningspaneel -dat het alarmsignaal naar onze meldkamer stuurt- verborgen en beschermd tegen sabotage.

   Rookdetector

   De Verisure rookmelders communiceren met jou en met elkaar. De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een gesproken mededeling en een signaal zodat iedereen in huis snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Naast een melding aan de meldkamer. Ontvang je een melding via de Verisure app. De rookmelder meet tevens de kamertemperatuur en de luchtvochtigheid.

   Je veiligheid, waar je ook bent

   Controleer je alarm waar je ook bent met behulp van de nieuwe Verisure app. Dankzij de extra functionaliteiten en het verbeterde ontwerp is het voortaan nog praktischer, veiliger en gemakkelijker om je alarm van overal ter wereld te controleren.

   apple_store
   google_store
   app_windows_store

   Inclusief
   100% garantie

   Verisure voorziet je van technische hulp:

   Je alarmsysteem moet altijd in uitstekende staat verkeren om de beste beveiliging te kunnen garanderen. Daarom is 100% garantie in je maandprijs inbegrepen. Er zullen dus geen extra kosten voor worden aangerekend. Onze fantastische technici staan elke dag van de week klaar voor een garantieservice van je alarm.

   Verisure garantie op het materiaal:

   Alle versleten onderdelen van je alarmsysteem worden hersteld of vervangen zonder extra kosten. Een van onze gekwalificeerde monteurs zal de schade opmeten en het kapotte onderdeel of apparaat met originele reserve-onderdelen herstellen.

   24 uur per dag gegarandeerde hulp van Verisure:

   De meldkamer van Verisure staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar ter beschikking. Je kunt contact met ons opnemen om onderhoud aan te vragen, informatie over de werking van het alarmsysteem op te vragen of hulp in te roepen in een noodsituatie.

   De grootste alarmmeldcentrale van Europa

   Alle alarmmeldingen en SOS-oproepen worden in de grootste en meest geavanceerde alarmmeldcentrale van Europa ontvangen. De honderden veiligheidsexperts zorgen ervoor dat elke oproep in minder dan 60 seconden wordt beantwoord. Wanneer de poging tot diefstal of de noodsituatie wordt bevestigd, waarschuwen we een surveillant, de politie, de medische hulpdiensten of de brandweer.